Nieuwe klussen op afroep dus extra omzet onderweg !!

100% garantie, geen omzet is je investering terug!

Ja, ik claim mijn plek tussen de 10 klus experts per provincie

Beste ondernemer,

Wij verzoeken u vriendelijk om aan te geven welke mogelijkheden u biedt als bedrijf. Wees zo specifiek mogelijk, zo eerlijk mogelijk vooral bij het invullen van "over ons bedrijf". Uw offerte aanvragen worden handmatig gematcht met uw bedrijf om zo een optimale samenwerking te verkrijgen. 

 • Vlug & Oud BV - Noord Holland

  Je weet wat je betaalt, je weet wat je krijgt. Prettige mensen op kantoor.
 • Martin Wemmenhove - Pesse

  Altijd goed te werken op deze offertes
 • Dolf Nieland - Fonteyn

  Mooie projecten gemaakt, goed te sparren met jullie mensen op kantoor.
 • Dennis Laan - Grootebroek

  Wij wisselen regelmatig met de hoeveelheid aanvragen. Hierdoor hebben we mooi constant werk.
 • Uitterdijk - Kollum

  Klus-offerte.nl levert ons standaard 10 aanvragen per maand. Zorgt voor een mooie constante omzetstroom.
 • Bonvarlet Groep - Hoogezand

  Al jaren sturen we onze omzet met deze offertes, werkt prima voor ons.
keurmerkwebsite transparant
 • Klanten waarderen ons met 9.1
 • Maximaal 10 aanbieders per provincie + 6 grote steden
 • Alle offertes worden handmatig gecheckt
 • Nog ruimte in heel Nederland
 • 100% niet goed geld terug garantie
 • Wijzigen in aantallen offertes per maand altijd mogelijk
 • Vaste lage prijs per toegezonden offerte
 • Facturatie toegezonden afspraken per 2 weken

Hoe werkt het?

Vertel ons wat je kunt

Verstuur de offertes

Verzilver de deal !!

Klus laten doen door een erkend klussenbedrijf

Als je op zoek bent naar een klussenbedrijf dan ben je hier aan het goede adres. Op deze site kun je namelijk offertes aanvragen als je klussen uit wilt besteden. Het is wel van belang om te weten met wat voor klussenbedrijf je zaken gaat doen. Je kunt daarom ook maar beter meerdere offertes aanvragen zodat je alle opties met elkaar kunt vergelijken. Hoeveel ervaring heeft een bedrijf, wanneer kan een bedrijf de werkzaamheden uitvoeren, is de prijs incl. of excl. BTW? Het zijn zomaar een paar factoren waar je naar dient te kijken en dan kun je dus een goede vergelijking maken. Het gaat er immers om dat je niet teveel hoeft te betalen. Je wil namelijk zekerheid dat alles goed wordt gedaan en dan ook voor een betaalbare prijs. Bij ons kun je de offertes aanvragen bij meerdere klussenbedrijf en kun je alles op je gemak vergelijken. Het kan zijn dat een klussenbedrijf ook algemene voorwaarden heeft. Deze worden dan ook meegestuurd en kun je ook gebruiken om te vergelijken.

Klussenbedrijf inschakelen

Iedereen kan voor iedere klus een klussenbedrijf inschakelen. De reden kan zijn dat je geen tijd hebt, het kan ook zijn dat je geen idee hebt wat je moet doen of dat je de gereedschappen niet in huis hebt om het klusje te klaren. Daarom is het goed dat je gaat kijken wie je kan helpen en wat daarvan dan de kosten zijn. Het gaat er om te beginnen om dat je duidelijk kunt omschrijven waar de klusjes uit bestaan. Is het alleen binnen of heb je ook buiten wat dingen die uitgevoerd moeten worden? Je zou ook eerst één klus uit kunnen besteden en dan na kunnen gaan hoe je dat bevalt. Maar je kunt ook meerdere klusjes tegelijkertijd hier plaatsen en offertes aanvragen. Als je meerdere klusjes uit wil laten voeren kun je misschien nog een korting krijgen. Dat is dan extra meegenomen. Je gaat er dankzij de offertes die je aan gaat vragen bij een klussenbedrijf nu al voor zorgen dat je nooit teveel hoeft te betalen.

Kies vaker een klussenbedrijf

Je kunt steeds vaker voor een klussenbedrijf kiezen als je eenmaal weet wat de voordelen zijn:

* Je bent zelf uit de zorgen. Je hoeft namelijk nergens mee rekening mee te houden. Je geeft duidelijk aan wat de wensen zijn en wat er gedaan moet worden en het klussenbedrijf gaat voor jou aan de slag. Er wordt gezorgd dat alles netjes bij je wordt uitgevoerd en dan kun jij genieten van het resultaat.

* Een vast bedrag en geen verrassingen. Je weet dan waar je aan toe bent, dan kun je financieel ook kijken of dat het uitkomt. Misschien wil je ineens veel laten doen, maar dan kan de prijs daar ook naar zijn. Houd er dan ook rekening mee dat je dat bedrag in een keer kunt betalen. Bij de prijs dien je ook goed na te kijken of dat het inclusief of exclusief BTW is. Dit kan namelijk een groot verschil zijn en je wil geen verrassingen.

* Ruime keuze aan klussenbedrijven. Je vraagt meerdere offertes aan en deze kunnen met elkaar vergeleken worden. Het zorgt ervoor dat jij nooit teveel gaat betalen voor de klusjes die worden gedaan.

Kosten van een klussenbedrijf

Om een beeld te krijgen van de kosten van een klussenbedrijf kun je hier offertes aanvragen. Je krijgt altijd meerdere offertes toegestuurd van verschillende klussenbedrijven. Je kunt de gegevens met elkaar vergelijken en zo de juiste keuze maken voor welk klussenbedrijf het beste bij je past. Zorg dat je nagaat wat de opties zijn en dan kun jij kiezen wie de klusjes bij je uit komt voeren. Mogelijkheden genoeg want de klussenbedrijf helpen je graag verder.

Klus offerte aanvragen klussenbedrijf

Als je offertes aan wil vragen voor een klussenbedrijf, maak hier dan direct gebruik van. Op deze pagina vul je duidelijk in wat de wensen zijn en waar je naar op zoek bent. Als je klus binnen een bepaalde periode uitgevoerd moet worden, geef dit dan ook aan. Een klussenbedrijf kan hier dan op reageren en aangeven of dat zij er wel of niet aan kunnen voldoen. Hoe meer je invult hoe beter de offerte op maat voor je samen kan worden gesteld.

 

Lees ook: klusbedrijven
Lees ook: klusjesman
Lees ook: klusser gezocht

Copyright 2009 - 2021 | Offertes.nu